Schrijf een bericht

Pagina:

Naam: Remko   09.08.2016
Bericht:
OPROEP Multi sportvereniging TKV (Teugse Klootschieters Vereniging) wil uitbreiden met een derde sport: Jeu de Boules. Bij de TKV vinden nu twee sporten onderdak: Klootschieten en Darten. Beide sporten worden zowel in competitieverband als ook recreatief beoefend. Het clubgebouw is groot, ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht op het vliegveld. Het ligt naast de tennisclub en de voetbalvereniging, met ruim voldoende parkeerplaatsen en een groot grasveld. Hierin liggen twee prima verlichte Jeu de Boules banen direct aan het deels overdekte terras. Deze banen wachten op een groep (je) gezellige spelers! Het grasveld om de banen is ook geschikt voor diverse spelen zoals Croquet, Ring werpen, Hoefijzer werpen enz. Website: www.teugseklootschietersvereniging.nl Email: info@teugseklootschietersvereniging.nl Voor meer inlichtingen: André Marsman 06-14 28 41 89 (voorzitter)

Naam: peter   03.08.2016
Bericht:
hallo nieuw mailadres van peter petervanzutphen@ziggo.nl

Naam: Halbo   Woonplaats: Loenen   12.08.2015
Bericht:
Annemarie Jorritsma, Burgemeester van Almere: GOLFEN: "Een leuk spelletje, duur wandelen. en de banen liggen op de mooiste plekken van de Wereld" Halbo; klootschieter van de TKV: KLOOTSCHIETEN: 'Ëen leuk spelletje, goedkoop wandelen. Bospaden en verkeersluwe straten liggen BIJ de deur"

Naam: eric jansen   21.04.2015

Naam: erik jansen   Woonplaats: deventer   29.03.2015
Bericht:
ik me helemaal voobereid op een 2e pk strijd die al gewonnen was door tandje erbij , in gdachten en met de grote b geeft die weer niet thuis op een wedstrijd dag , pietertje kan niet met de druk omgaan he.

Naam: peter   03.03.2015
Bericht:
jan thomassen en ben mentink hebben een andere pk gegooid als de bedoeling was ivm dag pk indeling word de volgende pk weer rechtgezet

Naam: peter   24.02.2015
Bericht:
gezocht iemand die Jan Thomassen wil/kan begeleiden tijdens de pk KFIJ op zondag 19 april gehouden bij het Woudhuis reaktie graag naar peter of jan

Naam: Halbo   30.12.2014
Bericht:
Een overpeinzing op de een na laatste dag van 2014.De wedstrijdkalender van de TKV staat in de agenda... Als je na een potje klootschieten op ons parcours weer naar "huis" rijdt, kijk je toch mooi tegen onze bunker aan... het zonnetje erop...prachtig gezicht. Met het schitterend en sfeervol "nicotineterras" is de uitstraling van het gebouw er enorm op vooruit gegaan. Het is er heerlijk zitten met een pilsje "klemvast" in de hand luchtig pratend, kijken naar het verkeer,de vliegtuigen en de "parapluspringers". Nu nog op zoek naar een stel "Jeu de boulers" die ons dat spel willen leren. De mannen hebben een prachtig stuk werk geleverd... Halbo trots....

Naam: jos   04.06.2014
Bericht:
Vriendjespolitiek ben ik niet van gediend overleggen doe je met betreffende speler(s) wedstrijdcommissie heeft zeker nooit van communiceren gehoord.

Naam: peter   01.06.2014
Bericht:
vriend wou je nog meer promotie maken als dat je nu hebt gedaan van het 5e team naar het 2e team ,wou je zo graag in het 1e team

Naam: jos   01.06.2014
Bericht:
Uiteraardt ben ik het met de team indeling niet eens pk gooien heeft voor mij zo geen inhoud meer. volgende seizoenen maar in 70 plus team

Naam: Remko   14.05.2014
Bericht:
Er staat een nieuw filmpje op het TKV you tube kanaal Het is een promotiefilm van de bonden over de geschiedenis en EK 2016 in Nederland

Naam: peter   07.05.2014
Bericht:
hallo allemaal de einduitslag van het pk gooien en het concept teamindeling 2014-2015 staat op de site

Naam: Remko   13.04.2014
Bericht:
Sven van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap van de PK KFIJ cat 2 . Fantastisch gedaan

Naam: Sint Nicolaas   Woonplaats: Spanje   09.12.2013
mail   website
Bericht:
U heeft allemaal gemerkt dat ik dit jaar vergezeld werd door maar één Zwarte Piet. De tweede Zwarte Piet was namelijk door een felle windvlaag met een flinke smak van het dak geduikeld. Hij bezeerde zijn benen en armen, die waren bont en blauw en zijn ribben deden zo veel pijn, dat het hem groen en geel voor de ogen stond, zijn hele "bast" kreeg in een mum van tijd alle kleuren van de regenboog. Het werd hem zwart voor de ogen en hij zag blauw van de kou. Toen zijn gezicht ook nog eens bleek weg trok, hebben we hem met een warme kruik tussen de witte lakens gestopt. Zeker weten dat hij volgend jaar weer de oude vertrouwde Zwarte Piet zal zijn.

Naam: Jan Thomassen   20.10.2013
Bericht:
Gevonden op de Oude Wezelveldseweg een Samsung telefoon batterij.

Naam: tkv 4   13.10.2013
Bericht:
tkv 5 julie laten ons wel flink voelen dat julie het beter doen heel mooi voor julie maar wij van tkv 4 doen er geen oog minder om dicht

Naam: vriendenploeg   13.10.2013
Bericht:
hoe kan het TKV 4 dat de vrienden heel slecht hebben gegooid en dat jullie nog van ons hebben verloren met 3 schot

Naam: tkv4   30.09.2013
Bericht:
wacht maar af vrienden team de laatste lacht het best

Naam: TKV 5   30.09.2013
TKV 4 wat jammer nou he weer niet gewonnen van het vriendenteam